Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Speciaalbieren - Geuze


Belle-Vue Gueuze

Belle-Vue Gueuze

Belle-Vue Gueuze is een helder, amberkleurig bier dat tot stand komt door het mengen van oude en jonge lambiek, wat tot een nieuwe gisting leidt, en hij is gerijpt in oude, eiken vaten. “De champagne van de bieren” wordt hij ook wel eens genoemd omwille van zijn volle, typische smaak, een harmonie van zoete, bittere en zure nuances met toetsen van hout en kruiden.
Alcohol :5,5 %
Inhoud :25 cl
Brouwerij :Inbev
Boon Geuze Mariage Parfait

Boon Geuze Mariage Parfait

Boon Geuze Mariage Parfait is een traditionele, ongezoete en ongefilterde Oude Gueuze. Eén keer per jaar wordt een mengsel gemaakt van verschillende grote vaten Lambiek van 3 jaar oud. Een uitzonderlijk bier komt tot leven en kent vooral toetsen van appel, citrus (pompelmoes en limoen), hout en elementen die in de richting van whisky gaan.
Alcohol :8,0 %
Inhoud :37,5 cl
Brouwerij :Brouwerij Boon
Boon Oude Geuze

Boon Oude Geuze

Deze Oude Geuze is een traditionele ongezoete, ongefilterde Oude Geuze uit Lembeek. Gebrouwen uit 60% mout en 40% tarwe, rijpt het onder de benaming Lambiek op eikenhouten foeders. Oude Geuze bestaat voor 75% uit malse lambiek van gemiddeld 18 maanden oud en 25% karaktervolle lambiek van 3 jaar. Achter zijn helder goudgele kleur schuilen frisse en fruitige aroma’s met toetsen van citrus (pompelmoes) en eik.
Alcohol :7,0 %
Inhoud :25 cl / 37,5 cl / 75 cl
Brouwerij :Brouwerij Boon
Boon Oude Geuze Black Label Edition

Boon Oude Geuze Black Label Edition

Oude Geuze Boon Black Label Edition N° 6 heeft de typische lange, droge afdronk, maar toch zeer volmondige smaak die we van Boon Black Label gewoon zijn. Met zijn zeer frisse citrustoets en aangename sprankeling is de Boon Black Label N 6 een zeer elegante, malse Oude Geuze. In het complexe geheel zijn lichte, wijnachtige eikenhouttoets merkbaar bovenop de zacht-zurige ondertoon die de smaken gebalanceerd bij elkaar brengt.
Alcohol :7,0 %
Inhoud :75 cl
Brouwerij :Brouwerij Boon