Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Sterke drank - Degustieven


Limon De La Casita

Limon De La Casita

Een originele variant van de Italiaanse Limoncello. Het zuur is afkomstig van de fijnste etherische oliën, getrokken van de schil van de beste Spaanse citroenen. Serveer best ijskoud of kan ook gebruikt worden als basis voor een kirr in combinatie met een fijne schuimwijn.
Limoncello Villa Massa

Limoncello Villa Massa

De met passie gemaakte Italiaanse citroenlikeur is zacht en fris van smaak. Geserveerd bij -7 graden uit de vriezer is hij op zijn best. Villa Massa Limoncello wordt ambachtelijke gemaakt van de zoete citroenen uit het Sorrento-gebied. En draagt hierdoor officieel het exclusieve predicaat 'Liqoure di limone di Sorrento'.
Luxardo Limoncello 70cl

Luxardo Limoncello 70cl

Luxardo Limoncello is het perfecte drankje voor na een diner, als een verfrissend digestief. Daarnaast is het ook te mixen met bijvoorbeed tonic of Prosecco of in een zomerse cocktail.
Luxardo Maraschino likeur 50cl. 32°

Luxardo Maraschino likeur 50cl. 32°

Luxardo Maraschino is een zoete kersenlikeur afkomstig uit Italië. Complexe, intense geuren gaan over in een gezoete smaak met bittere accenten; De maraschino kan uitstekend gebruikt worden bij het maken van uiteenlopende cocktails.