Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Sterke drank - Degustieven


Café Marula Liqueur

Café Marula Liqueur

Een likeur gebaseerd op de Marula gin waardoor een originele smaakt ontstaat. Zowel in de neus als in de smaak zijn duidelijke aroma’s van koffie aanwezig.
Chartreuse geel

Chartreuse geel

Cointreau

Cointreau

Cointreau Noir

Cointreau Noir

Cointreau Noir biedt de perfecte balans tussen een cognac en een likeur. Gemaakt van een harmonieuze mix van Remy Martin cognac en Cointreau sinaasappellikeur, het is een heerlijk soepel drankje met een strakke afwerking. Perfect puur of op ijs. Inhoud: 70 cl Alcoholgehalte: 40%
Cuarenta y tres licor

Cuarenta y tres licor

Licor 43 (ook wel Cuarenta Y Tres of Licor Cuarenta Y Tres) is een zoete Spaanse likeur met een duidelijke vanillesmaak. Ze wordt sinds 1924 door Diego Zamorra S.A. in Cartagena gemaakt. Dit zou volgens een recept uit de 18e eeuw gebeuren. Export vindt plaats naar meer dan 60 landen, waarmee Licor 43 een van de bekendste Spaanse likeuren is. Licor 43 heeft haar naam te danken aan de 43 ingrediënten die de likeur rijk is. Onder deze ingrediënten, die overigens allemaal natuurlijk zijn, bevinden zich onder andere sap van citrus- en andere vruchten, en extracten van aromatische planten. De likeur kan puur worden gedronken (al dan niet met ijs) en in of bij de koffie/thee (bijvoorbeeld in een barraquito). Daarnaast zijn vele longdrinks bekend, bijvoorbeeld met vruchtensappen zoals jus d'orange, cola of met melk. Licor 43 heeft een alcoholpercentage van 31% en is verkrijgbaar in flessen van 350 ml, 700 ml, 1 l & 1,5l alsook een miniatuurflesje van 50 milliliter.
Cuarenta y Tres Orochata

Cuarenta y Tres Orochata

‘Licor 43 Orochata’ nieuwe zusje van ‘Licor 43 Original’ De nieuwkomer is een shake-achtige drank, heeft een mediterrane smaak, bevat Licor 43 Original, kaneel en citrus. Licor 43 Orochata is geïnspireerd op de regionale specialiteit horchata, een melkachtig drankje, gemaakt van aardamandelen, water en suiker. Aardamandelen zijn knolletjes van de Cyperus Esculentus plant die onder de grond groeien. Deze zijn van nature zoet en hebben een nootachtige smaak. Legende Horchata is onlosmakelijk onderdeel van de Zuid-Spaanse cultuur. Achter de naam van de nieuwe likeur gaat een mooie legende schuil. Bij een bezoek aan Valencia kreeg koning van Aragon Jaime I een glas horchata aangeboden door een jong meisje. Op de vraag wat het was, antwoordde zij: ‘het is aardamandelmelk’, waarop de koning reageerde: ‘Dit is geen melk, dit is goud, lief meisje.’ ‘Geen laagje op de tong’ Licor 43 Orochata heeft een plantaardige basis en wordt omschreven als een lichte likeur, die geen ‘laagje’op de tong achterlaat. ‘Een ideaal aperitief.’ Het advies is om Licor 43 Orochata voor gebruik een paar uur in de koelkast te zetten. Voor serveren dient de fles geschud te worden, waarna het puur met ijs geschonken kan worden. Mozaïek design Roderick Verplanken, marketeer bij Maxxium Nederland B.V.: ‘Dit is de eerste innovatie in Licor 43’s geschiedenis.’ De likeur is verpakt in een parelmoeren, gecoate fles versierd met een door een Spaanse kunstenaar ontworpen mozaïek design