Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Sterke drank - Degustieven


Bénédictine D.O.M.

Bénédictine D.O.M.

D.O.M Benedictine is een uitgesproken en gecompliceerde likeur met weelderige aroma’s van kruiden en fruit. D.O.M. staat voor een Latijnse uitdrukking, namelijk Deo Optimo Maximo wat letterlijk vertaald in het Engels “To God most good, most great” betekent. De kleur van D.O.M. Benedictine is donker-amber met een gouden gloed eromheen, de fruitige aroma’s en smaken vertonen hints van kruidnagel, zoethout en honing .
Bailey"s

Bailey"s

De perfecte evenwichtsoefening van oude Ierse whiskey die toegevoegd wordt aan verse Ierse koeroom en een hint van cacao en vanille. Te verkrijgen in flessen van 70cl en van 20 cl
Baileys Chocolat Luxe 50cl

Baileys Chocolat Luxe 50cl

De echte Baileys, maar verrijkt met luxe ingrediënten! Verrijkt met vanille uit Madagaskar en 30 gram echte Belgische chocolade.
Baileys Strawberry & cream

Baileys Strawberry & cream

Een heerlijke zoete aardbeienlikeur, met accenten van witte chocolade en vanille. Kan puur gedronken worden, met ijs of als onderdeel van een cocktail!
Belgian Cream met Gouden Carolus 70cl

Belgian Cream met Gouden Carolus 70cl

Belgian Cream met Gouden Carolus is een roomlikeur die wordt samengesteld met 19,5cl Gouden Carolus per liter. De Belgian Cream with Gouden Carolus is een nieuwe zacht likeur die toegankelijk is als drankje na de maaltijd. Lekker puur of over ijsblokjes.

Berlaché Mirabelle

Berlaché Poire Williams

Bols Advocaat

Bols Advocaat

Bommerlunder

Bommerlunder

Bommerlunder Akvavit is de populairste akvavit van Duitsland, al meer dan 200 jaar wordt het drankje verkocht in meerdere landen en heeft het zijn reputatie opgebouwd onder kenners en liefhebbers. Bommerlunder bestaat uit een speciale, unieke blend van geselecteerde kruiden en een bepaalde rijpingsduur die wordt voltrokken in eiken vaten. De subtiele, en tegelijkertijd uitgesproken, smaak is van hoge kwaliteit en kan het best (ijs)koud genuttigd worden als aperitiefje. Genieten verzekerd!
Boswandeling

Boswandeling