Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Sterke drank - Aperitieven


Madeira Marvilha

Madeira Marvilha

Als u dacht dat Madeira enkel in de keuken kon gebruikt worden, dan hebt u het mis. Deze Madeira 'Marvilha' van Justino's bewijst met grote overtuiging het tegendeel. Het is een likeurwijn die exclusief van het Portugese eiland Madeira komt. Hij wordt verkregen door een droge gisting van de Tinta Negra druif (afkomstig van wijnvelden op circa 500m hoogte) en ondergaat een verwarmingsproces in 'estufas'. Over een periode van 3 maanden stijgt de temperatuur tot 45 à 50°C, waarna een langzame afkoeling plaatsvindt. Op deze manier krijgt de Madeira zijn unieke eigenschappen en krijgt hij een karamelachtige smaak. De druivensoort Tinta Negra die in hoofdzaak voor deze droge Madeira gebruikt wordt, levert een vruchtbare, gouden wijn met een droog einde. Madeira Marvilha - Fine Medium Dry is de jongste Madeira. Geproduceerd met wijnen die minimum 3 jaar in eiken vaten hebben gelegen. De Fine Medium Dry is een wijn die aroma's heeft van gedroogd fruit, licht, fluweelachtig en evenwichtig in de mond met een lange, droge afdronk.
Land :Portugal
Druif :Madeira
Malibu

Malibu

Mandarine Napoleon

Mandarine Napoleon

Marie Brizard Anisette

Marie Brizard Anisette

Martini Bianco

Martini Bianco

Martini Bitter

Martini Bitter

Een levendige rode bittere aperitief van Martini, die opnieuw uitgebracht werd naar het originele recept van weleer en iets minder bitter is dan de alomgekende Campari. 70 cl 25% vol Voorstel voor cocktail: Martini Bitter - Orange Ingrediënten •5 cl Martini Bitter •15 cl sinaasappelsap Bereiding 1. Schenk de Martini Bitter uit in een longdrink gevuld met ijs. 2. Vul bij met sinaasappelsap. 3. Knijp een stukje sinaasappelschil uit boven en laat het erin vallen.
Martini extra Dry

Martini extra Dry

Martini Fiero

Martini Fiero

Martini Fiero Spritz

Martini Fiero Spritz

Martini Spritz Fiero is een heerlijke Italiaanse aperitiefwijn. De drank kent frisse tonen van citrus en een bitterzoete afdronk.
Martini Floreale Alcoholvrij

Martini Floreale Alcoholvrij

Een rijk, floraal aperitief met tonen van Kamille, heerlijk om te mixen met tonic