Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Versnaperingen - Zoet


Anttwerpse muntbollen - Wycam's

Anttwerpse muntbollen - Wycam's

Onze Muntbollen zijn heerlijke, lekker frisse munt-snoepjes, zacht van smaak. Net zoals onze borstbollen zijn het snoepjes die je heerlijk lang in je mond kan laten smelten. Ook voor de muntbollen gebruiken we alleen natuurlijke ingrediënten en geen kleurstoffen.
Bahlsen Zoo original

Bahlsen Zoo original

Borstbollen - Wycam's

Borstbollen - Wycam's

De Borstbollen zijn Wycam's paradepaardje. Ze hebben weldadige werking op keel en luchtwegen. De vorm (een afgerond kussentje) gaat al zeventig jaar mee. En ook aan de smaak is nooit iets veranderd. We gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten, zonder kleur- en smaakstoffen.
Côte d'Or  Mignonnette melk

Côte d'Or Mignonnette melk

120 stuks
Celebrations

Celebrations

Een verrassende mix van bekende chocolademerken in een handige verpakking waarbij ieders favoriete chocolaatje er tussen zit.
Delacre Teatime

Delacre Teatime

250 gr Een selectie van 10 heerlijke Delacre koekjes, waaronder een aantal van de bekendste koekjes zoals Marquisettes, Biarritz, Cigarettes Russes, Délichoc en Matadi. Een heerlijke variatie van koekjes met verschillende smaken en texturen!
Droste Pastilles

Droste Pastilles

Al sinds 1863 is Droste befaamd om haar pastilles. Tot op de dag van vandaag is de Pastille 'Droste's trots' en zij wordt dan ook met zorg bereid. in maar liefst acht smaakvarianten te verkrijgen: • Extra puur • Melk • Melk Madagascar • Melk/Puur • Melk/Wit • Puur • Sinaasappel • Stracciatella
Duc d'0 likeurpralines in een houten kistje

Duc d'0 likeurpralines in een houten kistje

Likeurpralines in een houten kistje, 250 gr netto. Ingrediënten Suiker, water, cacaomassa, Rum Saint-James, Cointreau concentraat (alcohol, water, zoet-zure sinaasappelschillen), Cognac Remy Martin fine Champagne, cacaoboter, extract Grand Marnier 50% vol. (alcohol, water, cognac, natuurlijk bitter sinaasappel aroma), Mandarine Napoléon concentraat (destilaten van citrus, alcohol, water), watervrij melkvet, emulgator: soja lecithine, Chocolade: ten minste 54% cacaobestanddelen.
Ferrero Rocher

Ferrero Rocher

Deze overheerlijke chocoladespecialiteit werd in 1984 in België op de markt gebracht en is voor Ferrero op wereldschaal een immens succesproduct. Wat de charme van Ferrero Rocher uitmaakt, is het exclusieve recept waarvan iedereen houdt. Want proeven van een Ferrero Rocher brengt een ware smaakexplosie teweeg: een heerlijke hazelnoot met daaromheen de zachtste chocolade en een knapperig wafeltje, afgewerkt met een knapperig laagje stukjes hazelnoot
Fruitbollen - Wycam's

Fruitbollen - Wycam's

Soms mag het ook gewoon feest zijn in je mond, toch? In onze blikken vruchtenbonbons zit een mengeling van citroen, sinaasappel, kers, ananas, appel en pompelmoes. Lekker zoet en fruitig én volledig natuurlijk