Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Wijnen - Rood


3 Passo BIO rood

3 Passo BIO rood

Aangename, volle wijn met geuren van rijp, gedroogd fruit en mokka.
Land :Italië
Druif :Primitivo, Negroamaro en sangiovese
Gastronomie :Bij smaakrijke gerechten en rood vlees.
Azabache Crianza 2014

Azabache Crianza 2014

Mooie soepele tannines en een aangename afdronk.
Land :Spanje
Druif :60% tempranillo,30% Garnacha, 10% Mazuelo
Gastronomie :Bij rood vlees, stoofschotels, oude kaas, tapas, gevogelte, pasta's en paëlla.
Azabache tempranillo

Azabache tempranillo

Vlotte, frisse wijn met fruitige aroma's
Land :Spanje
Druif :100% Tempranillo
Gastronomie :Bij pasta, wit en rood vlees en kazen
Azabache tempranillo graciano Reserva

Azabache tempranillo graciano Reserva

Zachte, volle wijn met lichte houttoets en romige afdronk
Land :Spanje
Druif :70% Tempranillo, 30% Graciano
Gastronomie :Wild, rood vlees en gerijpte kazen.
Bree Merlot

Bree Merlot

Fruitige wijn, met een licht kruidig aroma
Land :Frankrijk
Druif :Merlot
Gastronomie :Bij kaas, vlees of genietwijn
Château Cone Taillasson Sabourin

Château Cone Taillasson Sabourin

Rijke, houtgerijpte wijn met zware tannines
Land :Frankrijk
Druif :90% Merlot,10% Cabernet Sauvignon
Gastronomie :Bij rood vlees, wild , gekruide schotels en bij alle soorten kazen
Château Faizeau Montagne St.Emilion

Château Faizeau Montagne St.Emilion

Volle smaak, met rijpe fruittoetsen. Aroma's van donkere vruchten, aangevuld met lichte houttoetsen.
Land :Frankrijk
Druif :Merlot, Cabernet Franc
Gastronomie :Bij barbecue, harde kazen, stoofpotjes en wildgerechten.
Château La Commanderie Saint-Estèphe

Château La Commanderie Saint-Estèphe

Geur van rijp rood en zwart fruit, een vleugje vanille en zoethout. Frisse en fruitige smaak, zachte tannines.
Land :Frankrijk
Druif :Cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc
Gastronomie :Bij witte en rode vleesgerechten, kaasschotels, lam, wild.
Château Latour de Rissac

Château Latour de Rissac

Kort gerijpte, vlotte wijn met lichte houttoets
Land :Frankrijk
Druif :40% Syrah,20% Merlot,20% Grenache, 10% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon
Gastronomie :Rood vlees en gerechten met sauzen
Chateau Haut Colombier

Chateau Haut Colombier

Rood fruit en zwarte bessen in harmonie met gebrande mokka. Volle, rijke en fruitige mond ondersteund door een stevige structuur doch geen tannines.
Land :Frankrijk
Druif :Merlot, Cabernet Sauvignon, Malbec