Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Speciaalbieren - Alcoholvrij bier


Affligem 0,0%

Affligem 0,0%

Helder alcoholvrij blond bier, met een zachte fruitigheid en een mild bittere afdronk.
Alcohol :0,0%
Inhoud :33cl
Brouwerij :Brouwerij Affligem
Brugse Sportzot

Brugse Sportzot

Sportzot is een alcoholvrije speciaalbier. Als basis wordt de bekende Brugse Zot blond gebruikt, die gebrouwen is met 4 verschillende moutsoorten en 2 aromatische hopvariëteiten.
Alcohol :0.4%
Inhoud :33cl
Brouwerij :Brouwerij De Halve Maan
Hoegaarden Rosée 0,0%

Hoegaarden Rosée 0,0%

Al het goed van de Hoegaarden Rosée maar dan zonder alcohol
Alcohol :0,0%
Inhoud :33cl
Brouwerij :Brouwerij Hoegaarden
Leffe Blond 0,0%

Leffe Blond 0,0%

Leffe blond 0,0% is het eerste volledig alcoholvrije abdijbier in België. Leffe Blond 0.0% is een bier met een fruitige smaak en een bittere toets. Het is gemaakt met dezelfde gist als andere Leffe bieren om karakter en smaak te behouden.
Inhoud :33cl
Verpakking :glas
Palm 0,0

Palm 0,0

PALM 0.0 is een verfrissend Belgisch alcoholvrij bier met een karaktervolle smaak dankzij het gebruik van hop van eigen veld. De geselecteerde mouten geven het bier haar typische amber kleur. Kenmerken Hoge gisting - Amberkleurig - Alcoholvrij ≤ 0,0 Vol. % Alc. De PALM-ambermouten De unieke ambermouten bepalen de basissmaak van PALM 0.0: lichte karamelsmaken met een honingachtige malsheid. Het moutproces gebeurt volgens de specifieke voorschriften van PALM en is gericht op een natuurlijke bruinkleuring die de specifieke smaak aan het bier geeft. Het contact met de PALM-gist Gisten hebben een groot reducerend vermogen. PALM 0.0 krijgt haar bierkarakter door intensief contact met de PALM-gist. Dit contact wordt echter onderbroken voordat de alcoholische fermentatie start. Het PALM ‘bol’ glas Dit glas straalt rondheid en gemoedelijkheid uit, wat perfect past bij de malse smaak en het typische PALM-drinkmoment. Merkwaarden: Echtheid - Authenticiteit - Amber - Oprechtheid - Gemoedelijkheid
Alcohol :0%
Inhoud :25cl
Brouwerij :Brouwerij Palm

Peroni Liberia

De alcoholvrije versie van de beste Italiaanse pils