Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Bubbels - Schuimwijnen


Stassen Bosvruchten * Fruit cider

Stassen Bosvruchten * Fruit cider

BOSVRUCHTEN Deze gearomatiseerde cider met bosvruchtensmaak is verkrijgbaar in een fles van 75 cl. Deze bosvruchtencider Stassen bevat 5% alcohol.
Verpakking :75 cl
Stassen Cider Cuvée Rosé

Stassen Cider Cuvée Rosé

Een glas Stassen Cider Cuvée Rosé uitschenken is zoals het delen van de allereerste lentedag met je allerbeste vrienden. Ruik de geur van prille lentebloesems en voel de warme bries die je huid zachtjes streelt en je eraan herinnert dat de zomer op komst is. Tijd om die zware wollen kleren weg te stoppen: open de poort naar je geheime lentetuin waar een nieuw begin op je wacht et een glas frisse, sprankelende Stassen Cider Cuvée Rosé, bereid met rode, uitzonderlijke appelen. Deze frisse, sprankelende cider heeft een opvallend roze kleur en subtiele toetsen van rode bessen. Schud de winter van je af met Cider Cuvée Rosé. IJsgekoeld serveren in fluitglazen, vergezeld van lichte aperitiefjes, hartige rauwe groentesnacks en een gulle portie Joie de Vivre. Cidre Cuvée Rosé 750 ml 7.4% vol
Verpakking :Glas
Stassen Degré Zéro  * bosvruchten

Stassen Degré Zéro * bosvruchten

BOSVRUCHTEN Een alcoholvrije cider met bosvruchtensmaak: origineel en wild. Een cider met karakter. De cider Degré Zéro bosvruchten is verkrijgbaar in een fles van 75 cl.
Inhoud :75 cl
Verpakking :Glas
Stassen Degré Zéro * Peer

Stassen Degré Zéro * Peer

PEER Een alcoholvrije cider met peersmaak: gewoonweg onweerstaanbaar. Een authentieke caloriearme cider. De cider Degré Zéro peer is verkrijgbaar in een fles van 75 cl.
Stassen Degré Zéro * Perzik

Stassen Degré Zéro * Perzik

PERZIK Een verfrissende alcoholvrije cider met perziksmaak. Een cider die zijn originele smaak behoudt. De cider Degré Zéro perzik is verkrijgbaar in een fles van 75 cl.
Inhoud :75 cl
Verpakking :Glas
Stassen Degré Zéro * Pompelmoes

Stassen Degré Zéro * Pompelmoes

POMPELMOES Een alcoholvrije cider met pompelmoesmaak:elegant en verfrissend. Een perfecte cider als aperitief. De cider Degré Zéro pompelmoes is verkrijgbaar in fles van 75 cl.
Inhoud :75 cl
Verpakking :Glas
Stassen Grand Cru

Stassen Grand Cru

De hitte van de dag neemt af, de zomerpret duurt tot lang na zonsondergang. De lucht is gevuld met schaterlach en de tafel staat vol met lekkers terwijl vrienden en familie verhalen delen in de eindeloze schemering van een zomeravond. zomeravonden dan een elegante Stassen Grand Cru. Een verrukkelijke verrassing voor alle kenners. Met zijn lange fruitige afdronk, het delicate aroma van verse Aubel appelen en zijn elegante bubbels is de Stassen Grand Cru het perfecte gezelschap bij de meest verfijnde hapjes. De subtiele bubbeltjes met toetsen van pittige appel kussen zachtjes je tong met een lange, complexe nasmaak die je voor altijd zal doen terugdenken aan een onvergetelijke zomeravond
Verpakking :Glas
Stassen Litchi * Fruit cider

Stassen Litchi * Fruit cider

LITCHI Deze gearomatiseerde cider met litchismaak is verkrijgbaar in een fles van 75 cl. De litchicider Stassen bevat 5% alcohol.
Verpakking :75 cl
Stassen Perzik * Fruit cider

Stassen Perzik * Fruit cider

PERZIK Deze gearomatiseerde cider met perziksmaak is verkrijgbaar in een fles van 75 cl. De perzikcider Stassen bevat 5% alcohol.
Verpakking :75 cl
Strongbow  Red Berries

Strongbow Red Berries

Verpakking :33cl