Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Whisky - Schotse single malt


Glen Garioch 'The Renaissance' 15 years

Glen Garioch 'The Renaissance' 15 years

honinggoud Neus: Complexe neus met romige toffee, butterscotch, gember en citrus Smaak: Rijke, volle smaak met abrikoos, kaneel en sinaasappel. Een lange en stevige afdronk met gember en marmelade nuances.
Alcohol :51,9
Streek :Highland
Glen Garioch 12 years

Glen Garioch 12 years

Goud ; Op de neus zijn er warme en florale aroma's aanwezig die in balans gebracht worden door rijke, gestoofde peren en zoete gemoute gerst ; In de mond zijn er duidelijke tonen van crème brulée en zoete rijpe bananen gevolgd door zacht eikenhout en fruitige peren.
Alcohol :48 %
Streek :Highland
Glen Garioch 1998 vintage (lim.ed.)

Glen Garioch 1998 vintage (lim.ed.)

koperkleurig Op de neus hints van braam, bosbes, pruim en chocolade. Stevige, ronde smaak met complexe tonen van kruiden en fruit, waaronder nootmuskaat, eikenhout en honing. Een lange, zoete en kruidige afdronk met nuances van honing, braambes en chocolade.
Alcohol :48
Streek :Highland
Glen Moray Elgin classic

Glen Moray Elgin classic

Helder goud van kleur, Neus: Licht, fris, nootachtig, bloemen. Gedroogd gras. Licht fruitig. Smaak: Eik, zacht. Goed gebalanceerd, walnoot, grist, citrus en citroen. Met een afdronk van citrus en kruidige fruitcake.
Alcohol :40 °
Streek :Speyside
Glen Scotia 12y

Glen Scotia 12y

Alcohol :46°
Glendronach 12 years

Glendronach 12 years

Diep amber ; Rond en soepel, vanille, fijne sherrytonen en licht rokerig ; Zacht en zoet, vanille, sherry met tonen van het bos, klein pepertje en iets rokerig. In de middellange prettige afdronk iets van peper en lichte houttonen gecombineerd met het zoet van vanille
Alcohol :40 %
Streek :Speyside
Glenfarclas 10 years

Glenfarclas 10 years

De neus bevat verleidelijke aroma's van zoete sherry en mout die gevolgd worden door rokerigheid en subtiele ondertonen van kruiden, honing, vanille en rijpe peer ; De smaak is tevens delicaat met een licht karakter, een watertandende combinatie van mout, rokerigheid en zoete sherry met hints van gedroogd fruit, vanille, kaneel en nootmuskaat. De lange en zachte afdronk bevat tonen van kruiden die gepaard gaat met een aanhoudende rokerigheid.
Alcohol :40 %
Streek :Speyside
Glenfarclas 105

Glenfarclas 105

Donker goud ; De neus bevat volle aroma's met hints; Een stevig karakter dat gepaard gaat met een romige textuur van zoete mout, fruit, melkchocolade , rijk eikenhout, turf en rook vergezeld door hints van toffee en kaneel. Een heerlijke lange afdronk van turf die wordt geperfectioneeerd door tonen van eikenhout en rook.
Alcohol :60 %
Streek :Speyside
Glenfarclas 12 years

Glenfarclas 12 years

Amber met gouden toets ; De neus bevat frisse en aantrekkelijke aroma's van lichtgezoet fruit, sherry en een verleidelijke combinatie van kruiden en sappige eikenhout ; De heerlijke afdronk waarvan u kunt nagenieten bestaat uit een aanhoudende kruidigheid en duurt niet al te lang maar is tegelijkertijd zeer smaakvol.
Alcohol :43 %
Streek :Speyside
Glenfarclas 15 years

Glenfarclas 15 years

Goud amber ; De neus heeft een intense opening van zoete sherry met butterscotch die gevolgd en gebalanceerd wordt door groene appel, bosbessen en sinaasappelschillen. Op de achtergrond wisselen tonen van rijke mout, sherry en kruiden elkaar af ; Een rijke en heel complexe smaak die gemaakt wordt van gebrand suiker en gevolgd wordt door ahornsiroop, rijk fruit, delicate turf en mout met hints van kaneel. Een heerlijk lange afdronk, die perfect aansluit op het smakenpalet, zorgt ervoor dat u nog lang kunt nagenieten van deze whisky.
Alcohol :46 %
Streek :Speyside