Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Sterke drank - Rum


Saint James Cuvée 1765

Saint James Cuvée 1765

De Cuvée 1765 is een subtiele blend van zorgvuldig uitgekozen rums die minstens 5 jaar gerijpt hebben in kleine houten vaten. Een zeer mooie Cuvée voor liefhebbers van rum met een uniek karakter. Krachtige, kruidige smaak met toetsen van gebrande koffie en cacao en geweekt fruit. Dit alles op een achtergrond van geurig hout waardoor de subtiliteit van deze rum ten volle tot zijn recht komt.
Saint James Vieux Agricole

Saint James Vieux Agricole

Een echt pareltje onder de rum, hij heeft een aromatische complexiteit dankzij rijping op eikenhouten vaten gedurende 3 tot 6 jaar. Tijdens het proeven ontdekt men vers fruit (pruimen), droge vruchten (pruimen, amandelen, noten), in associatie met vanille-aroma’s. Hij kan zowel puur gedronken worden of als cocktail met meer smaak.
Santa Teresa 1796

Santa Teresa 1796

Diep mahonie van kleur. Intense aroma’s van vanille, honing en kaneel met hints van sherry afkomstig van de vaten waar de rum in heeft gerijpt. In het smakenpalet wordt donker fruit gecombineerd met tonen van sherry, karamel en rijpe banaan die elkaar op speelse wijze afwisselen. Hints van nootmuskaat en kaneel met chocolade en tabak komen voorbij en geven de rum een lekkere, spannende draai. De smaaksensatie eindigt vervolgens in een lange en verfrissende afdronk van eikenhout en geroosterde noten. Santa Teresa Solera 1796 wordt terecht gezien als één van de beste rum in zijn prijsklasse, de rum heeft dan ook de ongelofelijk hoge score van 96 punten mogen ontvangen van de Wine Enthusiast!
Stroh 40°

Stroh 40°

Stroh 60°

Stroh 60°

Stroh 80°

Stroh 80°

Wordt verkocht in flessen van 70cl, 20cl en 10cl