Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Speciaalbieren - Andere speciaalbieren


Ginette natural blond

Ginette natural blond

Een authentieke blonde! Een echte blonde met verwoestende charmes! Met 5% alcohol, licht, verfrissend en amper bitter. Ginette “Natural Blond” en haar 3 zussen delen dezelfde waarden van authenticiteit en ambacht en worden uitsluitend met ingrediënten uit de biologische landbouw gebrouwen. (certisys certificaat)
Alcohol :5%
Inhoud :33cl
Brouwerij :Inbev
Ginette Natural Lager

Ginette Natural Lager

Belgisch biologisch bier met lage gisting, met een evenwichtige smaak tussen citrus en fruit. Het bier heeft een verrassende frisse en bittere nasmaak.
Alcohol :4,5%
Inhoud :33cl
Brouwerij :Inbev
Ginette Triple

Ginette Triple

Voyons tripler ensemble! Deze grote zus maakt de familie compleet. Met veel bitterheid, een vlierbloesem smaak en een sterk karakter (9°)! Ginette “Natural Triple” en haar 3 zussen delen dezelfde waarden van authenticiteit en ambacht en worden uitsluitend met ingrediënten uit de biologische landbouw gebrouwen. (certisys certificaat)
Alcohol :9%
Inhoud :33cl
Brouwerij :Inbev
Gordon Xmas

Gordon Xmas

Robijnrood bier, met een zachte smaak en een lange afdronk. Verder heeft het bier een mooie balans tussen zoet en houtachtige toetsen.
Alcohol :8,8%
Inhoud :33cl
Brouwerij :Anthony Martin
Gouden Carolus ambrio

Gouden Carolus ambrio

Het recept stamt uit de 14e eeuw. Nu is het iets zwaarder en wat meer gehopt. Het evenwicht tussen de verschillende moutsoorten, de fijne hoppen en typische kruidige aroma's combineert de volmondigheid van bruine bieren met de frisheid van blonde bieren. Deze frisse doordrinker mag lekker koel geschonken worden. En met veel brio geledigd worden.
Alcohol :8.0 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Brouwerij het Anker
Gouden Carolus classic

Gouden Carolus classic

Dit Mechelse Keizersbier, oorspronkelijk gedronken bij de vossenjacht van Keizer Karel maar vooral genoemd naar zijn gouden muntstukken, wordt nog steeds gebrouwen met donkere en zeer evenwichtig gedoseerde moutsoorten volgens de klassieke infusiemethode. De Aromatische mouten en de hoge gisting verenigen de warmte van wijn en frisheid van bier.
Alcohol :8.5 %
Inhoud :33 cl/75 cl
Brouwerij :Brouwerij het Anker
Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Blauw

Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Blauw

Elk jaar op 24 februari, geboortedag van Keizer Karel, brouwt Het Anker in beperkte hoeveelheid de “Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Blauw”. Dit uitzonderlijke bier is een speciale versie van de Gouden Carolus Classic met een verrijkt smakenpallet en aangevuld met mysterieuze aroma’s. Met haar 11% alc.vol. en gecarameliseerde mouten verenigt “Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Blauw” de ronde warmte van wijn met de frivole frisheid van bier. Door de speciale champagnekurk is deze “Cuvée” ideaal om zeer lang te bewaren bij keldertemperatuur van 12°C. Een degustatiebier om bijgevolg lang te koesteren. In 2015 verkozen tot beste Belgian Style Strong ter wereld.
Alcohol :11 %
Inhoud :75 cl
Brouwerij :Het Anker
Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Rood

Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Rood

Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Rood is een zwaar blond bier dat ter gelegenheid van “10 jaar Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Blauw” op de markt werd gebracht in 2008. Het bevat meerdere soorten mout en tijdens het brouwen worden 3 kruiden toegevoegd. Zijn goudblonde kleur, het hoge alcoholgehalte (10%) en de volle fruitige smaak zal iedere bierproever bekoren. Voor een optimale smaakbeleving schenkt men zacht uit in één trek aan een temperatuur rond de 7-8 °C. Met fierheid geschonken wordt het met eerbied gedronken. Dit aangenaam goudblonde bier wordt gekozen voor wie houdt van een zwaarder, ietwat kruidig en verfrissend bier. Kleur: goudblonde kleur met een witte kraag Geur/aroma's: banaan, kruiden, gist, sinaasappel zeste en alcohol Smaak: zoete aanzet met blonde rozijntjes, gist, een licht kruidige afdronk met een sterke alcoholtoets
Alcohol :10%
Inhoud :75cl
Brouwerij :Brouwerij Het Anker
Gouden Carolus hop sinjoor

Gouden Carolus hop sinjoor

Qua smaakomschrijving is het een overwegend zacht bier met bittere afdronk.
Alcohol :8.0 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Brouwerij het Anker
Gouden Carolus trippel

Gouden Carolus trippel

Dit goudblonde bier werd eerst gebrouwen voor het kapittel van de ridders van het Gulden Vlies in 1491. Nog altijd wordt Gouden Carolus Tripel gebrouwen volgens de traditie met rijke gerst en fijne hop, waarvan een deel gemacereerd en wordt een maximum aan aroma behouden. Uitsluitend gebrouwen met de beste bleke mout heeft dit bier, samen met de kruiden die tijdens het kookproces worden toegevoegd, een zeer apart karakter en een volmondige smaak die dorstlessend is dankzij het evenwichtig hoppen
Alcohol :9.0 %
Inhoud :33 cl/75 cl
Brouwerij :Brouwerij het Anker