Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Energy - Alle


Nalu

Nalu

Dit drankje zit boordevol gezonde energie afkomstig van fruit, vitamines en natuurlijke cafeïne van groene koffiebonen. Remarkable creëerde naamvoorstellen in 4 uiteenlopende richtingen: kustgevoel, surf’s up, fun & joy en master thrills. Uiteindelijke koos Coca-Cola voor de surf style om het merk en bijpassend imago vorm te geven. De surfwereld roept een gevoel van vrijheid op en het idee van ‘living on the edge’, bruisend van energie. Nalu is het woord in Hawaii voor de specifieke beweging tijdens het surfen en voor het schuimen/bruisen van de golf. Dit energierijke merk van Coca-Cola belooft een gevoel van genot en een fysiek duwtje in de rug tijdens uitdagende momenten, net zoals bij surfen op grote golven. Bij het drinken van Nalu ontsnapt men even aan de realiteit om er achteraf opgeladen en opgefrist terug tegenaan te gaan.
Inhoud :25cl
Verpakking :blik
Nalu Exotic

Nalu Exotic

Nalu heeft 12 jaar na de lancering een nieuwe variant, het in Brussel ontwikkelde Exotic Nalu. Het nieuwe drankje werd bedacht in het Coca-Cola R&D-lab in Anderlecht, wordt geproduceerd in Gent en wordt (voorlopig ?) enkel in België en Luxemburg aan de man gebracht. The Manifest ontwikkelde een speelse maar stevige lanceringscampagne in het Nederlands en in het Frans, met vier verschillende radiospots, bannering en Abribus (vanaf morgen 16 juni in het straatbeeld te zien). De campagne speelt onder meer in op de naderende vakantieperiode : ‘Ben je aan vakantie toe ? Je dosis anti-moe : Exotic Nalu.’ Ook de file, vermoeidheid of gewoon je baas kunnen je parten spelen. Telkens één antwoord : Exotic Nalu !
Inhoud :25cl
Verpakking :Blik
Nalu Frost * Low calorie

Nalu Frost * Low calorie

NALU Frost verrast met een heerlijke mix van dragonfruit (drakenfruit), witte druiven, appel en witte thee en is de perfecte aanvulling op de bestaande varianten. Met de lancering van de nieuwe Frost biedt NALU de liefhebbers van een frisse en smaakvolle energieboost een nieuw alternatief in het aanbod van energiedranken die laag zijn in calorieën.
Inhoud :25cl
Verpakking :Blik