Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Diverse - Alle


Capsule-snijder (Sommelier)

Een eenvoudig en ingenieus hulpmiddel om de capsule van een fles te verwijderen Snijdt in 1 beweging dankzij de vier kleine metalen mesjes. Gewoon knijpen en draaien om de capsule van de wijnfles te verwijderen.
Chill Stone Rocks

Chill Stone Rocks

Chill Stone rocks, set van 9 stuks. Deze chill stone rocks uit de Vin Bouquet cocktail-collectie bieden een Origineel alternatief voor ijsblokjes! Deze set bevat 9 chill stone rocks en een handig suède opbergzakje. De steentjes zijn vervaardigd uit graniet en zijn heel gemakkelijk te gebruiken. Het volstaat de granieten steentjes af te spoelen en 4 uur in de diepvries te plaatsen. Zo zijn ze elk moment klaar voor gebruik. Dankzij hun unieke vorm rollen deze steentjes vlot in uw glas zonder het te beschadigen. De chill stone rocks koelen uw drank zonder de smaak af te zwakken. De chill stones rocks kunnen in elke drank gebruikt worden. Na gebruik gewoon afspoelen en afdrogen.
Cocktaillepel

Cocktaillepel

Een cocktaillepel mag zeker niet ontbreken in uw barkast als u graag nu en dan een cocktail drinkt. De gedraaide rand is ideaal om champagne in uw cocktail te mengen zonder dat het gas er uit gaat. De lepel op zich is een veelgebruikte maat om bitters toe te voegen. Vervaardigd uit roestvrij staal.

Cocktailshaker