Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Pilsen - Alle


Maes Pils

Maes Pils

Een bier met karakter. Een bier met naam en reputatie. En een bier waar de verfijnde bitterheid en volle smaak zorgt voor een deugddoende verfrissing. Dát is Maes Pils. Gebrouwen met extra mout en Saaz-hop is Maes Pils de perfecte partner-in-crime tijdens memorabele momenten met je beste vrienden!
Alcohol :5.2 %
Inhoud :25 cl
Brouwerij :Alken-Maes
Maes Radler Agrum

Maes Radler Agrum

Alcohol :2.0%
Inhoud :25cl
Brouwerij :Alken-Maes
Maes Radler citroen

Maes Radler citroen

Maes Radler is gemaakt van echte Maes Pils citroen met 100% natuurlijk citroensap. Dankzij deze combinatie biedt Maes Radler een dubbele verfrissing en brengt het het beste van twee werelden samen: de verfrissende smaak van Maes Pils en de verfrissing van citroensap. Bovendien bedraagt het alcoholpercentage slechts 2%
Alcohol :2.0 %
Inhoud :25 cl
Brouwerij :Alken-Maes
Mongozo Premium Pilsner

Mongozo Premium Pilsner

Goed nieuws voor wie graag een pintje drinkt, maar gebonden is aan een glutenvrij dieet. De Trollekelder wil niemand een fris biertje ontzeggen en serveert daarom het glutenvrij bier Mongozo Premium Pilsner. Dit unieke drankje wordt in Melle door brouwerij Huyghe gemaakt, maar is oorspronkelijk een Nederlands bier met roots in Angola. In 1993 kwam Henrique Kabia als vluchteling naar Nederland. In zijn zak het familierecept van zijn betovergrootmoeder. Mongozo betekent dan ook ‘proost’ in de taal van het Chokwevolk. Het brouwen van een glutenvrij bier kan op verschillende manieren gebeuren. Bij Mongozo Premium Pilsner worden de gluten uit het bier gefilterd, zonder dat het bier aan smaak moet inboeten. Na ieder brouwproces wordt Mongozo gecontroleerd op gluten. Het bier wordt alleen goedgekeurd als er minder dan 10 ppm (parts per million) aanwezig is. Mongozo is een lichtblond bier van 5 graden en past dus perfect in een glutenvrij dieet. Het draagt bovendien het Fairtrade-label van Max Havelaar. Daarnaast is het een volledig biologisch gebrouwen drankje dat ook verkrijgbaar is in verschillende exotische smaken. Het bier won in 2012 en 2013 de World Beer Award voor Best Gluten-Free Lager en is dus een mooie nieuwe aanwinst op onze kaart. Proost! Of: Mongozo!
Alcohol :5%
Inhoud :33cl
Brouwerij :Brouwerij L.Huyghe