Bent u 18 jaar of ouder?

Welkom


Welkom bij Drankencircus!  Reeds meer dan 35 jaar actief in het ‘laven van de dorstigen’.

U kan bij ons terecht voor waters, frisdranken, fruitsappen, melk, een (frisse!) pils of een speciaalbier, zowel lokaal als internationaal, donker of licht, abdijbier of trappist, etc… Daarnaast hebben wij een mooi assortiment aan betaalbare wijnen uit verschillende landen met een uitstekende prijs – kwaliteitsverhouding. Ook  champagne, cava, prosecco en schuimwijnen zijn bij ons te vinden. Zelfs alcoholvrije versies behoren tot ons gamma.
Voor een uitgebreid aanbod aan sterke dranken bent u eveneens bij ons aan het juiste adres, gin, vodka, likeuren, porto’s, cognac, jenevers, etc… met als uitblinker onze whisky’s. Tussen de meer dan 300 whisky’s zitten zowel courante als exclusieve whisky’s. Single Malt of blend, Bourbon, Schots, Iers, Japans, Tsjechisch,… en zelfs Belgisch.
Van elke geschenkmand maken wij ons werk om er een leuk cadeau van te maken. Ze kunnen worden samengesteld naar uw smaak en budget.

Wij houden ons assortiment constant in beweging en gaan mee met wat de klant vraagt. Wij stellen service hoog in het vaandel. Regelmatig organiseren we degustaties om bekende en onbekende producten te laten proeven.

Veel plezier met het ontdekken van onze website en tot binnenkort in de winkel!

winnaars winkelkar

253_win%20winkelkar%201.jpg
In september nam u deel aan de actie "win een winkelkar". Een kar gevuld met allemaal lekkere biertjes van brouwerij AB-Inbev!
Deze mensen konden zich de gelukkige winnaars noemen...

winnaars winkelkar

254_win%20winkelkar%202.jpg
In september nam u deel aan de actie " win een winkelkar". Een kar gevuld met allemaal lekkere biertjes van brouwerij AB-Inbev!
Deze mensen konden zich de gelukkige winnaars noemen...

Winnares zomerspaaractie 2018

249_zomer.jpg
De gelukkige winnaar van onze zomerspaaractie 2018: mevr. Leen Adriaennsens uit Zwijndrecht.

Vanaf eind september begint onze herstspaaractie, opnieuw met een prachtige tombolaprijs! Tot dan

Joyn beloningen

251_joyn.jpg

EXCLUSIEVE DUVEL FIETSTAS

238_duvel%20fietstas.jpg

wijngids

134_wijngids.jpg