Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Speciaalbieren - Witbier


Brugs tarwebier

Brugs tarwebier

Witbier gearomatiseerd met sinaasappelschil en koreander
Alcohol :4.8 %
Inhoud :25 cl
Brouwerij :Alken Maes
Hoegaarden

Hoegaarden

Het originele Hoegaarden witbier (4,9 vol%) is het oudste en bekendste bier uit het gamma van Hoegaarden. Zijn natuurlijk troebele, bleke kleur glinstert als je het bier door het glas heen bekijkt. Met een aroma van sinaasappelschillen, koriander en specerijen is zijn karakteristieke smaak werkelijk uniek. Zacht, licht en matig zoet en zuur, met een subtiel gekruide citrussmaak.
Alcohol :4.9 %
Inhoud :25 cl/75 cl
Brouwerij :Inbev
Timmermans lambic blanche

Timmermans lambic blanche

Een uniek blond bier, gebrouwen volgens de tradities van de landbouwers in het Pajottenland, die de lambiek met tarwe verrijkten. De smaak is lichtjes zuurachtig en wordt afgewisseld met een verrassend zoet tintje.
Alcohol :4.0 %
Inhoud :37.5 cl
Brouwerij :Brouwerij Timmermans
Vedett Extra White

Vedett Extra White

Het uitzicht is licht troebel en bleek, met een schilderachtige groene schijn. Meteen na het uitschenken is het kruidige, niet overheersende aroma waarneembaar, met citrus als voornaamste parfum en wat koriander op de achtergrond. De smaak is zacht, licht zurig, een beetje granig wat zorgt voor de nodige volmondigheid. Het bier is op en top verfrissend met een hoge doordrinkbaarheid en een zoete, honingachtige, licht geparfumeerde afdronk. Food & Beer Pairing Groenten: koolrabi, raap, knolselder, schorseneren Vis & schelpdieren: zalm, mosselen, sushi (natuur) Vlees: kip Koolhydraten: springrolls Sauzen: vinaigretten Kruiden: koriander, citroengras Fruit: citroen, appel Dessert & zoet: citroentaart Kazen: romige, zachte kaas Tip: Schenk Vedett White aan 3°
Alcohol :4.7 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Brouwerij Duvel Moortgat