Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Wijnen - Wit


Benjamin de Rissac

Benjamin de Rissac

Krachtig, rijk en evenwichtig. Romig van structuur maar fris van smaak
Land :Frankrijk
Druif :50% Chardonnay en 50% Viognier
Gastronomie :Als aperitief of bij salades, wit vlees, gegrilde vis en rijpe romige kazen
Chablis Bernard Defaix

Chablis Bernard Defaix

Chateau Martinot entre deux mers

Chateau Martinot entre deux mers

Kristalhelder. Soepele aanzet. Mooi lang in de mond. Frisse en aromatische afdronk
Land :Frankrijk
Druif :50% Sauvignon/50% Sémillion
Gastronomie :Als aperitief, bij oesters en andere zeevruchten, bij vis en wit vlees
Cielo Chardonnay

Cielo Chardonnay

Strogeel, zachte en ronde smaak
Land :Italië
Druif :Chardonnay
Gastronomie :Voor de volledige maaltijd, in het bijzonder bij voorgerechten, soep, vis en wit vlees
Cielo Garganega-Chardonnay

Cielo Garganega-Chardonnay

Strogeel, zachte en ronde smaak met aangename nadronk
Land :Italië
Druif :Garganega en Chardonnay
Gastronomie :Als aperitief of bij voorgerechten, soep, vis en wit vlees
Cielo Pinot Grigio

Cielo Pinot Grigio

Strogeel met groene tinten, fris en vlot drinkbaar. Jong te drinken
Land :Italië
Druif :Pinot Grigio
Gastronomie :Voor de volledige maaltijd, in het bijzonder bij voorgerechten, soep, vis en wit vlees
Claude Michot Pouilly Fumée

Claude Michot Pouilly Fumée

Lekker wijntje met de typsiche vuursteensmaak op de achtergrond.
Druif :Sauvignon Blanc
Dilema Verdejo

Dilema Verdejo

Fris en fruitig
Land :Spanje
Druif :100% Verdejo
Gastronomie :Bij zeevruchten, vis, wit, vlees en paté
Domaine de la Villaudière Pouilly-Fumé

Domaine de la Villaudière Pouilly-Fumé

Aromatische wijn met een frisse, complexe smaak met lange afdronk.
Land :Frankrijk
Druif :Sauvignon Blanc
Gastronomie :Ideaal bij lichte bereidingen, vis zonder saus, schaaldieren, maar ook bij geitenkaas.

Eitzinger Grüner Veltliner

Kruidige afdronk en tonen van gele exotische vruchten.
Land :Oostenrijk
Druif :Grûner Veltliner
Gastronomie :Bij wit vlees, gemarineerde vis of sushi. Ook lekker bij lichte maaltijden of mediterrane keuken.