Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Whisky - Wereldwhisky


Amrut

Amrut

Op de neus zijn er intense aroma's van eikenhout, melkchocolade, karamel, marshmallows, amandelen en kruiden aanwezig. In de mond een licht fruitig smakenpalet van onder meer kiwi, banaan, perziken, gerst, houtskool en kokosnoot. De afdronk is middelmatig lang met pepers en het terugkomende eikenhout.
Alcohol :46%
Streek :India
Belgian Owl

Belgian Owl

Alcohol :46°
Streek :België
Belgian Owl 3 years

Belgian Owl 3 years

een rijke maar delicate whisky, aangenaam met een gefruite zachtheid van rijpe peer en botersnoepjes gevolgd door een aangename bloementoets die overgaat in bijna exotische toetsen van kokosboter, vanille, banaan en cactusvijg Smaak: vol en fris van smaak, een lange afdronk met de warmte van vanille en Amerikaans eiken hout. De smaken van rijp fruit als peren, appelen en banaan vervagen geleidelijk. Een verrassende fruitige whisky met frisse en delicate smaak.
Alcohol :46 °
Streek :Belgie

Belgian Owl Cask Strength 42 months

Alcohol :73,7°
Black Velvet

Black Velvet

Alcohol :40°
Streek :Canada
Canadian Club

Canadian Club

Alcohol :40°
Streek :Canada
Canadian Club 12Y

Canadian Club 12Y

Alcohol :40°
Streek :Canada
goldlys Madeira Finish

goldlys Madeira Finish

De naam vloeit voort uit ‘Golden River’, de bijnaam van de rivier de Leie (Lys in het Frans en het Engels) die er vlakbij stroomt. Vroeger kleurde die goudachtig door het vlas dat erin lag te roten. De Goldlys whisky’s werden gecreëerd om zorgvuldig te degusteren, bedachtzaam genietend in uw beste zetel of samen met vrienden-kenners. In ons volstrekt unieke productieproces ‘double still’ (dubbel distilleervat) distilleren we namelijk ongekende aroma’s en smaken uit de zorgvuldig geselecteerde graansoorten. Tijd en geduld maakt ons werk af. De whisky wordt tweemaal gedistilleerd en minstens 11 jaar gerijpt op bourbon vaten. Hun finishing krijgen ze in een Madeira vat.
Alcohol :43 °
Streek :Belgie
Goldlys Manzanilla Finish 12Y

Goldlys Manzanilla Finish 12Y

Alcohol :43°
Streek :België
Goldlys Manzanillo Finish 14 years

Goldlys Manzanillo Finish 14 years

amber goud geel Neus: zoet met herkenbare tonen van verse walnoten en eikenhout, gevolgd door een zachte zweem van vanille- en toffee- impressies met kruidige ondertoon. Smaak: een zachte, middellange afdronk Algemene info: Deze whisky kwam tot stand na 12 jaar rijping op Bourbon vat, gevolgd door 2 jaar finish op first fill Manzanilla sherryvat. De Manzanilla-sherry is kruidig en droog met een beetje ziltige smaak en een strogele kleur. Deze sherry is gemaakt aan de Atlantische Oceaan rond Sanlucar de Barrameda.
Alcohol :43 %
Streek :België