Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Wijnen - Rose


Ayet

Ayet

Een subtiele en harmonieuze wijn. Een samenspel van exotisch fruit en rode bessen. Beschikbaar in 75 cl en 1,5 l.
Land :Frankrijk
Druif :Cinsault, Grenache en Mourvèdre
Gastronomie :Lekker bij vis, salades en pizza maar ook perfect als aperitief.
Caves de Pegoes

Caves de Pegoes

Fruitig en floraal fleurig, een zeer welkome gast op het zomerterras. Kleur: licht zalmrood Smaak: intens maar delicaat rood fruit op het kruistpunt van aardbij en rode bes
Land :Portugal
Druif :100% Castelao
Gastronomie : Aperitief, Barbecue, Borrelhapjes, Aanbevolen partner van lichte gerechten en pasta's… en schenken op 8°.
Château Saint-Honoré

Château Saint-Honoré

Een frisse maar intense en complexe rosé.
Land :Frankrijk
Druif :40% Grenache, 40% Syrah en 20% Cinsault
Gastronomie :Ideaal bij Mediteraanse en Aziatische keukens
Cielo Blush Pinot Grigio

Cielo Blush Pinot Grigio

Bleekrood, fruitig en elegant, delicaat en met lange afdronk
Land :Italië
Druif :Pinot Grigio
Gastronomie :Als aperitief en bij lichte maaltijden
Ice Tropez

Ice Tropez

Een cocktail gemaakt in Saint Tropez op basis van wijn en natuurlijke witte perzikaroma's. Licht zoet en sprankelend, fris en om met mate(n) genuttigd te worden. Het perfecte drankje voor een glamoureuze avond uit of om op een zomerse avond bij een barbecue samen met vrienden te drinken.
Land :Frankrijk
Gastronomie :Alcohol: 6,5% 27,5cl puur plezier in een fles
J.P. Chenet Cinsault -  Grenache

J.P. Chenet Cinsault - Grenache

Genuarnceerd, fris, krachtig en romig, met een perfecte balans. Jong te drinken
Land :Frankrijk
Druif :70% Cinsault,30% Grenache
Gastronomie :Bij exotische gerechten, barbecues, salades7
Lagarde Vintage

Lagarde Vintage

Fris, fruitig, mooi rosé, puur Naast de druiven werden zwarte bessen en aardbeien gebruikt tijden het productieproces...
Land :Frankrijk
Druif :Cinsault-Syrah
Le Cabochon du Sud Syrah rosé

Le Cabochon du Sud Syrah rosé

Vlot drinkbare rosé met een heldere, warme rode kleur
Land :Frankrijk
Druif :100% Syrah
Gastronomie :Aperitief, salades, koud vlees, gegrild vlees
Miraval

Miraval

De wijn wordt via de ‘saignée methode’ gemaakt. Na het kneuzen van de druiven wordt het eerste sap gebruikt voor het maken van de rosé wijn. De rest wordt gebruikt voor de rode wijn. Het parfum is charmant gekonfijt met vooral bramen en bosaardbeien. Een vinnig kruidig pepertje in de mond met verder enorm veel rondeur en impressies van opnieuw bosaardbeien en bramen die heel fluwelig en rijp van textuur zijn.
Land :Frankrijk
Druif :Cinsault, Grenache, Syrah, Rolle
Gastronomie :Ideaal voor bij zuiderse gerechten

Sancerre Rosé Domaine de la Villaudière

Kruidig geurenpallet gecombineerd met rode vruchten. Mooi vol karakter.
Land :Frankrijk
Druif :Pinot Noir
Gastronomie :Bij exotische schotels of bbq