Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Wijnen - Rood


Azabache tempranillo

Azabache tempranillo

Vlotte, frisse wijn met fruitige aroma's
Land :Spanje
Druif :100% Tempranillo
Gastronomie :Bij pasta, wit en rood vlees en kazen
Azabache tempranillo graciano Reserva

Azabache tempranillo graciano Reserva

Zachte, volle wijn met lichte houttoets en romige afdronk
Land :Spanje
Druif :70% Tempranillo, 30% Graciano
Gastronomie :Wild, rood vlees en gerijpte kazen.

Baron de Lyssan * Montagne Saint-Emilion

Zeer uitgebalanceerd, intensv van kleur en rijk aan aroma's van rode vruchten, vol in de mond en lang afdronk.
Land :Frankrijk
Druif :70% Merlot, 12% Cabernet-Sauvignon, 15% Bouchet, 3% Malbec
Gastronomie :Uitstekend bij rood vlees en kazen
Bois du Renard

Bois du Renard

Dieprode kleur en neus van zwarte bessen Soepel en fruitig in de mond
Land :Frankrijk
Druif :Assemblage
Gastronomie :Bij pastagerechten, rood vlees met saus en alle soorten kaas.
Cape Grace Pinotage/Merlot

Cape Grace Pinotage/Merlot

Aangename drinkbare rode wijn met zachte afdronk
Land :Zuid-Afrika
Druif :50% Pinotage, 50% Merlot
Gastronomie :Bij babecue, lamsvlees, koude vleesschotels
Château Cone Taillasson Sabourin

Château Cone Taillasson Sabourin

Rijke, houtgerijpte wijn met zware tannines
Land :Frankrijk
Druif :90% Merlot,10% Cabernet Sauvignon
Gastronomie :Bij rood vlees, wild , gekruide schotels en bij alle soorten kazen
Château La Combe St Paul

Château La Combe St Paul

Intense aromatische geur
Land :Frankrijk
Druif :Syrah, Mouvèdre en Grenache
Gastronomie :Bij rood vlees, wild, kaas en stoofpotjes
Château Latour de Rissac

Château Latour de Rissac

Kort gerijpte, vlotte wijn met lichte houttoets
Land :Frankrijk
Druif :40% Syrah,20% Merlot,20% Grenache, 10% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon
Gastronomie :Rood vlees en gerechten met sauzen
Chateau Laurens Le Haut

Chateau Laurens Le Haut

Dieprode kleur. Complexe aroma's van rood fruit en zwarte bessen. Soepele wijn met rijpe en zachte tannines.
Land :Frankrijk
Druif :40% Syrah, 40% Grenache, 20% Mourvèdre
Gastronomie :Bij vlees en kazen.
Chateau Martinon bordeaux rouge

Chateau Martinon bordeaux rouge

Mooie soepele aanzet, krachtig, maar tevens fruitig en fluwelig. Lekker lang in de mond , met goede versmolten tannines.
Land :Frankrijk
Druif :70% Merlot,15%Cabernet Sauvignon,15% Cabernet Franck
Gastronomie : Bij rundsgebraad, eendeborstfilet en kazen