Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Wijnen - Rood


Azabache Crianza 2014

Azabache Crianza 2014

Mooie soepele tannines en een aangename afdronk.
Land :Spanje
Druif :60% tempranillo,30% Garnacha, 10% Mazuelo
Gastronomie :Bij rood vlees, stoofschotels, oude kaas, tapas, gevogelte, pasta's en paëlla.
Azabache tempranillo

Azabache tempranillo

Vlotte, frisse wijn met fruitige aroma's
Land :Spanje
Druif :100% Tempranillo
Gastronomie :Bij pasta, wit en rood vlees en kazen
Azabache tempranillo graciano Reserva

Azabache tempranillo graciano Reserva

Zachte, volle wijn met lichte houttoets en romige afdronk
Land :Spanje
Druif :70% Tempranillo, 30% Graciano
Gastronomie :Wild, rood vlees en gerijpte kazen.

Baron de Lyssan * Montagne Saint-Emilion

Zeer uitgebalanceerd, intensv van kleur en rijk aan aroma's van rode vruchten, vol in de mond en lang afdronk.
Land :Frankrijk
Druif :70% Merlot, 12% Cabernet-Sauvignon, 15% Bouchet, 3% Malbec
Gastronomie :Uitstekend bij rood vlees en kazen
Bree Merlot

Bree Merlot

Fruitige wijn, met een licht kruidig aroma
Land :Frankrijk
Druif :Merlot
Gastronomie :Bij kaas, vlees of genietwijn
Côtes du Rhone Domaine Clos de Cazaux

Côtes du Rhone Domaine Clos de Cazaux

Heerlijk expressief. Rood fruit.
Druif :Grenache, Syrah
Château Cone Taillasson Sabourin

Château Cone Taillasson Sabourin

Rijke, houtgerijpte wijn met zware tannines
Land :Frankrijk
Druif :90% Merlot,10% Cabernet Sauvignon
Gastronomie :Bij rood vlees, wild , gekruide schotels en bij alle soorten kazen
Château Latour de Rissac

Château Latour de Rissac

Kort gerijpte, vlotte wijn met lichte houttoets
Land :Frankrijk
Druif :40% Syrah,20% Merlot,20% Grenache, 10% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon
Gastronomie :Rood vlees en gerechten met sauzen
Chateau Laurens Le Haut

Chateau Laurens Le Haut

Dieprode kleur. Complexe aroma's van rood fruit en zwarte bessen. Soepele wijn met rijpe en zachte tannines.
Land :Frankrijk
Druif :40% Syrah, 40% Grenache, 20% Mourvèdre
Gastronomie :Bij vlees en kazen.
Chateau Martinot bordeaux rouge

Chateau Martinot bordeaux rouge

Mooie soepele aanzet, krachtig, maar tevens fruitig en fluwelig. Lekker lang in de mond , met goede versmolten tannines.
Land :Frankrijk
Druif :70% Merlot,15%Cabernet Sauvignon,15% Cabernet Franck
Gastronomie : Bij rundsgebraad, eendeborstfilet en kazen