Onze Catalogus

Zoeken in de catalogus:

Onze Catalogus - Speciaalbieren - Fruitbier


Belle- vue kriek klassiek

Belle- vue kriek klassiek

Belle-Vue Kriek is gemaakt door middel van verse kersen te laten weken in de lambiek, wat de bordeaux tint en de verfrissende fruitige smaak aan het bier geeft.
Alcohol :5.1 %
Inhoud :25 cl
Brouwerij :Inbev
Belle-vue kriek extra

Belle-vue kriek extra

Belle-Vue Kriek Extra is de zoetere, ietwat fruitiger variëteit van de Belle-Vue Kriek. Enkel vervaardigd uit jonge lambiek & dankzij de toevoeging van extra kersen, smaakt dit product extra zoet en verfrissend.
Alcohol :4.3 %
Inhoud :25 cl
Brouwerij :Inbev
Boon Kriek

Boon Kriek

Dankzij de krieken en de jonge lambiek valt meteen de natuurlijke, frisse en zuurzoete smaak van dit authentieke rode bier op
Alcohol :4.0 %
Inhoud :25 cl/75 cl
Brouwerij :Brouwerij Boon
Boon Kriek Mariage parfait

Boon Kriek Mariage parfait

De foeders geven dit bier de fijne eiksmaak waarin je vanille en kruidnagel kan proeven. Het verovert de mond met een brede body én een warme rondheid die gedroogde krieken en wilde smaken tot uitdrukking brengt.
Alcohol :8.0 %
Inhoud :37.5 cl
Brouwerij :Brouwerij Boon
Boon oude kriek

Boon oude kriek

Oude Kriek Boon proef je met geduld. Hij moet ongeveer 2 jaar op fles zijn. In het begin smaakt hij naar fruit, vooral zure kersen. Na verloop evolueert Oude Kriek Boon naar een diepe smaak die aan port- en madeirawijnen doet denken
Alcohol :6.5 %
Inhoud :37.5/75 cl
Brouwerij :Brouwerij Boon
Cherry Chouffe

Cherry Chouffe

"De nieuwe Cherry Chou e is een fruitbier vol verrassingen. Beeld u maar eens in: een lekker verfrissende Mc Chou e als basis en dit vervolgens aangevuld met overheerlijk fruit! Het aroma zit boordevol krieken, maar ook toetsen van aardbei, marsepein en zoete port komen gezwind aangewaaid. Ook in de licht zoete smaak vinden we het rode fruit terug, samen met ietwat amandel en een subtiele kruidigheid. Eindigen doen we met een verwarmende nasmaak met een lichte bitterheid"
Alcohol :8,0%
Inhoud :33cl
Brouwerij :Brouwerij Achouffe
Delirium red

Delirium red

Zoete en zacht fruitige aanzet, mooie equillibratie tussen zoet - zurig. Zeer goed dessertbier.
Alcohol :8.5 %
Inhoud :33 cl
Brouwerij :Brasserie Huyghe
Floris Fraise

Floris Fraise

Floris verwijst naar Melle, dat bekend is voor zijn begonia’s. Deze bieren worden ook uitgebracht onder de naam Florisgaarden of Floris Garden beer. Sinds 1995 brouwt Brouwerij Huyghe te Melle deze fruitbieren op basis van hun witbier Floris Blanche Fraise, diep steenrood troebel bier met een alcoholpercentage van 3,6% (met aardbeien)
Alcohol :3,6%
Inhoud :33cl
Brouwerij :Brouwerij Huyghe
Floris Honey

Floris Honey

Floris verwijst naar Melle, dat bekend is voor zijn begonia’s. Deze bieren worden ook uitgebracht onder de naam Florisgaarden of Floris Garden beer. Sinds 1995 brouwt Brouwerij Huyghe te Melle deze fruitbieren op basis van hun witbier Floris Blanche blond troebel bier met een alcoholpercentage van 4,5% (met Acaia honing)
Alcohol :4,5%
Inhoud :33cl
Brouwerij :Bouwerij Huyghe
Floris Passion

Floris Passion

Floris verwijst naar Melle, dat bekend is voor zijn begonia’s. Deze bieren worden ook uitgebracht onder de naam Florisgaarden of Floris Garden beer. Sinds 1995 brouwt Brouwerij Huyghe te Melle deze fruitbieren op basis van hun witbier Floris Blanche. Passion, goudgeel troebel bier met een alcoholpercentage van 3,6% (met passievrucht)
Alcohol :3,6%
Inhoud :33cl
Brouwerij :Brouwerij Huyghe